Menu

E-learning | Cursusmateriaal

Het standaard cursusmateriaal kan worden gebruikt voor klassikale trainingen en dient als zelfstudie / e-learning materiaal.

Werkvormen en opbouw

Het lesmateriaal bestaat uit de volgende werkvormen en opbouw:

Interactieve video

Elk losstaand onderwerp wordt middels een interactieve video met voice-over behandeld. Vaak wordt aan de hand van de video al duidelijk of en op welke wijze het geleerde in de dagelijkse praktijk kan worden toegepast.


 

Simulaties

Wanneer een deelnemer hetgeen in de Interactieve video nog wenst te oefenen dan kan de deelnemer in de simulatie exact hetzelfde nog proberen te doorlopen.


 

Opdrachten

Deelnemers die aansluitend een opdracht doen krijgen dezelfde stof aangeboden in een andere context. Het is de bedoeling dat het geleerde nu in de applicatie zelf moet worden toegepast. Wanneer de opdracht in zijn geheel is uitgevoerd kan de deelnemer door middel van een korte video alle handelingen van de opdracht zien.


 

Naslagwerk / Documentatie

Onder documentatie kunnen de deelnemers alle digitale materialen vinden over het betreffende onderwerp. Standaard wordt elk onderwerp compleet gemaakt met een naslagwerk welke tevens als klassikaal cursusmateriaal kan worden gebruikt.

Klik op de onderstaande afbeelding om een voorbeeld documentatie van Excel 2016 te downloaden (pdf).

 

 

 

 

 

Beschikbare modules

Office 2010

Excel 2010

E-learning Excel 2010

Outlook 2010

E-learning Outlook 2010

PowerPoint 2010

E-learning PowerPoint 2010

Word 2010

E-learning Word 2010

Office 2016

Excel 2016

E-learning Excel 2016

Outlook 2016

E-learning Outlook 2016

PowerPoint 2016

E-learning PowerPoint 2016

Word 2016

E-learning Word 2016

 

Inloggen cursusmateriaal

 

 

Maatwerk cursusmateriaal

Het is mogelijk om op maat cursusmateriaal te ontwikkelen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Graag nemen we contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Contact

 

preload