Menu

Lokaal huren

lokaal thumnail

Als u een computerruimte, computerlokaal, vergaderruimte of een projectruimte wilt huren, dan bent u bij SpreadIQ aan het juiste adres. In heel Nederland heeft SpreadIQ op diverse locaties computerruimtes en computerlokalen beschikbaar. Huurt u één van onze ruimtes, dan nemen wij al het werk voor u uit handen.

SpreadIQ beschikt over gecertificeerde medewerkers die op verzoek de laptops kunnen voorzien van de juiste software, er wordt gezorgd voor de beschikbaarheid van voldoende laptops en de opbouw van de door u gehuurde computerruimte en/ of computerlokaal. Het is ook mogelijk dat onze systeembeheerder gedurende de dag op de locatie blijft, zodat eventuele problemen snel opgelost kunnen worden en de activiteiten gewoon door kunnen gaan.

Het is mogelijk om onze locaties al te huren vanaf één dagdeel. Klik voor meer informatie op één van de onderstaande links:

Als u zelf al de beschikking heeft over een locatie en alleen laptops wilt huren, is dat ook mogelijk. Wilt u meer weten over de verhuur van laptops? Klik dan hier voor meer informatie.Zie ook:

Laptops huren